Loading...
Νέο Yoga & Pilates Studio στο Περιστέρι

yoga & pilates studio | peristeri | athens

About Studio

‘’ It takes more than just a good looking body. You’ve got to have the heart and soul to go with it ’’

Epiktetus, Greece

Καλώς ήρθατε στο Anahata Shuddhi Yoga & Pilates studio. Το όνομα μας σημαίνει ‘’εξαγνισμός της καρδιάς’’ και ο στόχος μας είναι η απελευθέρωση και η ενδυνάμωση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος με απώτερο σκοπό την ένωσή τους. Κύριο μέλημά μας είναι η φροντίδα των ασκούμενων και η σωστή καθοδήγηση, ώστε να επιλέξουν εκείνο τον τύπο άσκησης που ταιριάζει στις ανάγκες τους και βαθμιαία θα τους οδηγήσει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η υπεύθυνη του χώρου Εύα Τριπολιτσιώτη, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με πολυετή εμπειρία στην φυσική αγωγή, με σπουδές σε Ελλάδα και Ινδία, και με γκουρού της έναν από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους της Ινδίας, μοιράζεται καθημερινά την πρακτική της με όλους τους μαθητές της με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι δάσκαλοί μας, μέσα από τις διδασκαλίες τους στοχεύουν όχι μόνο στα αποτελέσματα σε φυσικό επίπεδο ( εμφανισιακές αλλαγές), αλλά και σε ψυχικό επίπεδο (ψυχική ηρεμία, απομάκρυνση αρνητικών συναισθημάτων, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, βελτίωση της διάθεσης και απόκτηση μιας γενικότερης ευεξίας).

Στο χώρο μας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τάξεις γιόγκα, hatha, vinyasa, anusara, meditation, pranayama, πιλάτες (με ξύλινες μπάρες, μπάλες, λάστιχα, μαγικούς κύκλους, πιλάτες στικ), γιόγκα για παιδιά και εγκύους, Αerial yoga & pilates, personal training, mini groups, αερόβια μαθήματα με ugi balls, δυναμικά με mini oxygen balls αλλά και εναλλακτικές θεραπείες μασάζ και pranic healing. Ο ζεστός και φιλόξενος αυτός χώρος βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου. Στην Αιμιλίου Βεακη 36 στο Περιστέρι, στον 2ο όροφο. Η πρόσβασή στο χώρο επιλέγοντας το μετρό και τη στάση ‘’Περιστέρι’’, γίνεται πολύ εύκολη από κάθε γωνιά της Αθήνας. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το χώρο μας, να γίνετε μέλος της παρέας μας και όλοι μαζί να αποτελέσουμε μία μεγάλη ομάδα, κοινότητα, kula, που θα μοιράζεται στιγμές, θα ανταλλάζει γνώσεις, εμπειρίες και συναισθήματα, διαδίδοντας με αυτόν τον τρόπο τη σπουδαιότητα του ‘’ ευ ζην ’’.

Our Team

Short CV


Η Εύα Τριπολιτσιώτη ασχολείται αποκλειστικά με τη Hatha και είναι διεθνώς πιστοποιημένη καθοδηγήτρια Yoga από έγκριτους οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ταξιδεύει κάθε χρόνο στην Ινδία κάνοντας την πρακτική της, μοιράζεται τη yoga που αγαπά με ενήλικες, εγκύους και παιδιά και οργανώνει διάφορα events σε Ελλάδα και βέβαια στην χώρα που γεννήθηκε η Yoga.
Studies
2017 30 Hours Yin Yoga teacher training with David D.Kim
2015 Institute for Inner studies: Pranic psychotherapy course - Master Choa Kok Sui
2015 Ugi essentials Instructor training
2014 Institute for Inner studies: Pranic healing course - Master Choa Kok Sui
2014 Institute for Inner studies: Advanced Pranic healing course - Master Choa Kok Sui
2013 Swaha Aerial yoga teacher training
2013 Advanced Yoga Teacher Training Certification (250 hours) from the International Vasishta Yoga Research Foundation, during the period of 11 Feb to 10 March 2013 in Ernakulam Kerala - India.
2011 Rainbow Yoga for kids and Families Teacher Training Course at NYSY studios
2009 “Prenatal Yoga with Anusara Certified Instructor” at NYSY studios
2006 Participation at a 20 day length seminar on SIVANANDA YOGA in South India (Kerala)
2005 “Fit Ball Instructor Certification” by Effect Academy School
2004 Graduate of National Kapodistrian University of Athens with specialty on water ski
2004 “Hatha & Ashtanga Yoga” by Effect Academy School
2002 “Aerobic & Fitness Instructor” by AF.Studies
2002 “First Certificate in English” (University of Cambridge)

Additional Studies & Seminars
2010 Anusara Yoga seminar with Desiree Rumbaugh
2010 Acroyoga workshop with Pau Castellsague & Alexandra Ruiz at NYSY Studios
2009 Anusara Yoga with Vivi Letsou at NYSY Studios
2006 Participation at 9th Panhellenic Conference of Sports and Physical Education Graduates on ‘Physical Education in Educational System’
2000 Seminar Participation “Volleyball in 2000” hosted in Sports and Physical Education Academy
Professional Experience
2011 Executive at kindergarten school ‘Bio the little rabbit’ Υοga for Kids Physical Education Executive for kindergarten children
2010 Participation at 1st Athens Trainers Fitness Forum Pilates Duo, Partner Yoga & Yoga for Kids Exponent
2007 Top Gym – Life Up - Caroli Health Club Personal trainer , Yoga – Pilates Instructor
2007 – 2011 National Polytechnic School of Athens Physical Education Executive
2004 –2007 Caroli Health Club - Notorius Gym - Sprinters Fitness Hall Personal trainer , Yoga – Pilates Instructor
2002 – 2004 Sprinters Fitness Hall Receptionist –Training of new counterparts
Personal Interests
Organizing Yoga Retreats in Greece and India since 2006 , S.U.P, surfing, reading, horse riding.

Εύα Τριπολιτσιώτη

Short CV

Η βασική του εκπαίδευση ήταν στο Sivananda Ashram στην Ινδία το χειμώνα του 2012. Στη συνέχεια παρακολούθησε κι άλλα εκπαιδευτικά συστήματα, όπως το σύστημα της Anusara με δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό τον Αύγουστο του 2013 και τον Ιούνιο του 2014. Ενώνοντας κομμάτια από διαφορετικές παραδόσεις και πρακτικές, καθώς επίσης και μέσα από την εμπειρία του σαν θεραπευτής μέσα από εναλλακτικά συστήματα μάλαξης, προσπαθεί πάντα να υποστηρίξει και να καθοδηγήσει κάθε μαθητή, να προχωρήσει πιο βαθειά στην πρακτική του. Κύριο μέλημά του η ασφάλεια, η καλή διάθεσή και η περιέργεια να ανακαλύπτει κανείς κάτι καινούριο κάθε φορά. ‘’Η Yoga είναι κάτι παραπάνω από άσκηση. Είναι ένας τρόπος να θυμηθούμε την αλήθεια που έχουμε ξεχάσει, πως όλοι είμαστε ένα. Πέρα από τις δυνατότητές, τους περιορισμούς, τις διαφορές μας.’’

Ασημάκης Φαλτάκας

Short CV

Ο Αντώνης Φραγκάκης ξεκίνησε τη γιόγκα το 1999 ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη ως ηθοποιός. Εκεί συνάντησε τη Cyndi Lee ιδρύτρια του διάσημου OM YOGA η οποία τον μύησε στην asthanga vinyasa. Συνέχισε τη πρακτική του με πολλούς δασκάλους, διάφορων συστημάτων, μέχρι την γνωριμία του με την Βούλα Μπόλου και την Iyengar yoga. Γοητεύτηκε από την ακρίβεια , τη δυναμική και την εσωτερικότητα της Iyengar και πέρασε πολλούς μήνες στην Ινδία δίπλα στους Chanchani και την Usha Devi. Επιπλέον παρακολούθησε σεμινάρια κορυφαίων δασκάλων οπως η Marla Apt, Olga Zvontsova, Marios Argyros, Eyal Shifroni. Αυτό που αναζητά στα μαθήματα του ειναι να μοιραστεί τη χαρά και τη πληρότητα που νιώθει κανείς εξασκώντας ουσιαστικά τη γιογκα.

Αντώνης Φραγκάκης

Short CV

Η Κατερίνα Γεωργοπούλου, ως απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε του ΑΠΘ, εργαζόταν έως και το 2010 ως δημοσιογράφος, και ταυτόχρονα με το χορό καθώς για χρόνια αποτέλεσε μέλος του φυτώριου επαγγελματικών χορευτών του Θεσσαλικού Μπαλέτου. Το 2005 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη yoga και έκτοτε, θέλοντας να εμβαθύνει περισσότερο στην πρακτική και τη φιλοσοφία της, παρακολουθεί πληθώρα συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Aπό το 2005 έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια διάφορων σχολών yoga (Ashtanga,Hatha, Anusara Therapeutics, Acroyoga, Aerial, Prenatal, Bhakti Flow, Kids Yoga κ.ά.). Στα παραπάνω εμπνευστές της στάθηκαν οι σπουδαίοι δάσκαλοι: Sharath Rangaswamy, Rusty Wells, John Friend, Todd Tesen, Todd Norian, Naime Jezzeny, Sianna Sherman, Sue Elkind, Cayetana Rodenas, Βιβή Λέτσου κ.α. Η διδασκαλία της εστιάζεται στις θεραπευτικές αρχές ευθυγράμμισης της Anusara Yoga και τη δυναμική ροή της Bhakti Flow Yoga από την οποία και εμπνέεται διαρκώς.

Κατερίνα Γεωργοπούλου

Short CV

Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα ΤΕΦΑΑ, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδικότητα στις μυοσκελετικές παθήσεις και κακώσεις σε αθλητές (παθήσεις γονάτων, ορθοσωμία και αποκατάσταση παθήσεων σπονδυλικής στήλης). Ακολούθησε με πρακτική άσκηση σε ειδικούς πληθυσμούς, όπως καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς και ανθρώπους με χρόνιους πόνους, καθώς και με την τρίτη ηλικία. Απόκτηση διπλώματος Pilates mat από την Athens Trainers (2013). Υπεύθυνη πρώτων βοηθειών και αποκατάστασης σε ομάδα ποδοσφαίρου (2012 - 2014) Απόκτηση διπλώματος Ugi ball (2014).

Αννυ Μπρουμα
Contact

Call Us
Anahatashuddhi Yoga Studio
+30 2105744162
+30 6946041126
Address
Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι,  Αθήνα
2ος όροφος
All the fields are required
Find Us
Close